Menu

Ziua în care am trișat (Cheat day)

legateau-9micCând ești în mijlocul unei perioade în care mănânci zi de zi cât mai sănătos, faci sport și eviți cât poți deserturile, ai voie la o zi în care poți trișa. Pe mapamond i se spune „the cheat day/ ziua de trișat”.

NU e o zi în care te îndopi, pentru că stomacul tău e obișnuit cu alte chestii (nu mai acceptă zahăr foarte mult). E o zi în care, însă, poți gusta tot felul de bunătăți fără să te simți vinovat, fără să fugi la sală ca să „repari greșeala” (mai ales că „you can’t workout a bad diet”/ degeaba faci sport dacă ai o dietă proastă).

Bun, de vreo 2-4 săptămâni sunt de capul meu. Adică, fără meniurile Anei. Asta nu înseamnă că mă îndop în neștire sau cu chestii care mi-ar putea dăuna.

Sunt ca un pui care a învățat încet-încet să zboare și a plecat din cuibul matern 🙂

Acum vreo 3 zile am primit un telefon care, inițial, m-a bulversat. Era vorba despre testat niște deserturi făcute de un domn proaspăt absolvent de școală culinară în Franța.
În aceeași zi am primit toate cele și, împreună cu ai mei colegi, le-am devorat fără milă. Folosesc termenul „devorat” pentru că se apropie de măcelul executat asupra bietelor prăjituri.

Drept urmare Le Gateau, pentru că despre el este vorba, a făcut niște oameni fericiți și cu zâmbete până la urechi.

Să se consemneze că bătaia cea mai mare a fost pe macaron cu fistic, macaron cu smochine, tarta Isoree și tarta Snickers. Nu au fost de lăsat nici tartele cu lămâie (foarte răcoritoare) sau macarons cu cremă de caramel sărat.

Mulțumim Le Gateau!

Momentan, se pot face comenzi doar online. De la noi de la birou s-a efectuat deja una 😀

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.