Menu

Pizza Hut și mini pizze-le iPan #ilovePan

Pizza Hut mari CZ-67_pinterestAcum ceva vreme cei de la Pizza Hut, prin Golin Harris, mi-au trimis o scrisorică de amor și m-au întrebat dacă nu vreau să le fotografiez noile pizze mini, numite iPan.

Binențeles că am acceptat cu mare drag pentru că de câte ori am fost și mâncat pe la Pizza Hut (mai ales la Universitate pe când eram încă studentă) mi-a plăcut.

Înainte de ziua cu pricina, l-am sunat pe Radu să-l mai întreb una alta. Speram, cumva, ca ședința foto să se întâmple afară, la orele dimineții, și să folosesc din plin lumina naturală. Și chiar așa s-au și derulat lucrurile până la urmă.

Ajunsă la Pizza Hut de la lângă Howard Johnson, am stat vreo 15 minute la o cafea împreună cu Raluca și Adina de la Golin Harris și Ana (reprezentanta P.H.). Ne-am pus pe șervețele ideile și la punct desfășurarea programului de lucru. Fetele au fost receptive la ideile mele, eu le-am notat mental pe ale lor și, după ce ni s-au pregătit toate ustensilele, ingredientele și tăvile pentru servit, am mers afară pe terasă.

E bine să simți de la început cum sunt oamenii cu care vei lucra, e nevoie de puține cuvinte să exprimi ceea ce ai de făcut, ceea ce vei face, de ce faci un plating anume, de ce așezi ingredientele într-un anume fel. Carevasăzică, este bine să fii pe aceeași lungime de undă cu cei cu care faci echipă.

Știți că am o slăbiciune pentru fotografiile cu mâini și ingrediente sau mâini și plăcinte, așa că fetele mi-au fost și modele, nu numai ajutoare. Am început cu ingredientele, am stropit cu apă, am cernut făină, am lustruit tomatele și împrospătat verdețurile. Suporturile pentru pizza cu textură grosieră și de culoare închisă au făcut casă bună cu frumos coloratele tomate, ardeii proaspeți și pepperoni-ul delicios.

La final, au venit și cele patru pizze iPan din gama Tasty– adică cele cu puține ingrediente- pe numele lor margherita, bacon, hawaiană, pepperoni. Micile vedete au stat aburinde la pozat, fără prea multe fițe și fără să pună prea multe întrebări.

Fotografiile alese de cei de la Pizza Hut fac subiectul unui concurs pe boardul pinterest al companiei, mai precis aici: ilovePan. Un Repin la oricare dintre fotografiile de pe board vă poate aduce un voucher dublu cu ajutorul căruia puteți comanda cele două game de mini-pizze: Tasty și Hungry. Concursul ține până pe 31 mai, iar regulamentul îl puteți citi aici.

Și ca să nu spuneți că vă trimit să gustați ceva netestat aș vrea să vă spun și părerea personală despre aceste mini- pizze. 🙂

Pentru că sâmbăta trecută l-am luat de braț pe Juha și ne-am întâlnit cu Ioana și Sid la Pizza Hut din Plaza România. Am luat cele 8 mini-pizze din cele 2 game și după ce am terminat masa am concluzionat cu scorul de 3-1 că pepperoni a fost cea care ne-am plăcut cel mai mult.

Margherita este cea mai simplă variantă. Blatul Pan, deși puțin grosuț pentru dimensiunea acestor pizze, a fost perfect- crocant la exterior, pufos la interior.
Pepperoni, următoarea ca simplitate dar una dintre cele mai gustoase, datorită mai ales ingredientului principal. Este și ușor picantă- un alt plus 🙂
Bacon și ardei, aceasta i-a plăcut cel mai mult Ioanei. Bacon-ul era ușor afumat, acompaniat de 1-2 felii de ardei gras.
Hawaiană, combinația clasică de șuncă și ananas, cea mai drăguță dintre toate.

Menu-ul Hungry conține mini-pizzele mai corpolente, cu mai multe ingrediente, bine alese. Din gama aceasta mi-au plăcut 3, una dintre mini-pizze având nevoie, credem toți de o atingere mediteraneană care să-i aprobe numele ales.

Grecească cea despre care am vorbit mai sus- are feta și roșii. După ce am gustat-o toți, am concluzionat că are nevoie de câteva ierburi mediteraneene și de ceva măsline. Kalamata cred că ar aduce echilibrul perfect acestei mini-pizze.
Europeană are carne de vită, șuncă și ciuperci. O combinație plăcută și echilibrată.
Țărănească are cele mai multe ingrediente așa că pe ea vă bazați dacă vă este foame rău- carne de vită, carne de porc, ceapă și porumb.
Supremă– aici am stat să ghicim care erau condimentele ascunse printre ingredientele principale (carne de vită, pepperoni, ciuperci, ardei și ceapă) și am concluzionat că unul dintre ele era anason stelat. O surpriză plăcută și picantă. Singurul minus pe care i l-am dat toți a fost că era cea mai sărată dintre toate (din cauza salamului).

Una peste alta, a fost o experiență plăcută pe care merită din plin să o încerci cu prietenii. Două persoane se satură din cele 8 mini-pizze și lasă loc si pentru desert și limonadă/ cafea.

2 Comments

  • Andie
    28 mai 2013 at 18:31

    Bueeey, da’ ce poze misto! Iaca acuma ma duc sa dau repin, poate se prinde si de mine fro pizza (mica, mare, nu conteaza!) 🙂
    Te pup!

  • Brindusa
    28 mai 2013 at 22:17

    ah, mi se parea mie cunoscut stilul. eu am dat repin la aia cu fata cu doua pizza in mana.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.