Menu

Kiss the Cook iese din casă

Pe la începutul săptămânii am fost întrebate de Oana Dorobanţu dacă nu vrem să mergem cu bunăciuni dulci / sărate şi proaspăt făcute în casă la o petrecere dedicată „pauzei de cafea”.

Numele de FIKA se refera la pauză. Mai precis, la pauza de cafea. Dar nu perioada acea scurtă de timp în care îţi sorbi cafeaua în viteză, uitând să-i savurezi aroma, căldura, tăria pură sau îndulcită cu lapte/ zahăr. Suedezii, căci ei au iniţiat acest concept, au făcut din Fika (fika paus) un prilej de întâlnire şi petrecere a timpului cu prietenii, colegii, familia.


Petrecerea mai sus amintită este o ocazie minunată de a socializa alături de cunoscuţi şi de ce nu, cu nou cunoscuţi (de exemplu cu noi, doar abia aşteptăm să vă cunoaştem) la o cafea proaspătă, simplă sau în combinaţii calde sau reci. Şi ce e mai bun la cafea decât un dulce proaspăt scos din cuptor, făcut în casă cu atenţie şi răbdare?

Aici intervenim noi, fetele de la Kiss the Cook. Nu vă vom spune încă ce pregătim şi cum pregătim însă vă asigurăm că toate ingredientele vor fi proaspete, de bună calitate, iar totul va fi preparat cu mâinile, cuţitele şi cuptoarele noastre. Vom fi mai mult decât bucuroase să explicăm la faţa locului dacă vor exista întrebări, cum se pregătesc respectivele bunăciuni.

Vă invităm aşadar, la escapada noastră offline care se va desfăşura în Open Pub începând cu ora 22:00, mâine 14 mai 2011.

Să ne vedem cu bine! 🙂

1 Comment

  • crina
    13 mai 2011 at 11:10

    iiiiiiiii:D:D:D Poate dau o fuga. Traiasca kiss the cook si pupa-v-as:*:*:*

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.