Conserve
Dulceţuri
Evenimente

13 February 2013
Nici un comentariu
Bucătar: Cătălina

Conserve It!

…with Rachel Sargent and Cătălina Zaharescu.

Vine o vreme când găseşti timpul, răbdarea şi locul în care să împarţi din ceea ştii şi altora.

Iar sâmbătă este ziua în care vă invit să asistaţi şi să ne ajutaţi pe mine şi pe Rachel să pregătim dulceaţă de caise deshidratate şi apă de flori de portocali, marmeladă de citrice cu mirodenii de turtă dulce, dulceaţă de pomelo cu sherry şi frunze de kefir şi curd de lămâi şi lime.

Partea frumoasă este că veţi participa la pregătire şi apoi veţi pleca acasă cu o parte din ceea ce aţi preparat.

Partea şi mai frumoasă este că vom aplica diverse trucuri, unele mai profi şi altele mai bătrâneşti, astfel încât, odată ajunşi acasă să puteţi adapta metodele învăţate la echipamentul deţinut.

Aşadar, vă invităm sâmbătă, 16 februarie la orele 14:00 să vă relaxaţi gătind dulceţuri delicioase de care să vă bucuraţi mai apoi şi în intimitatea casei.

Vă aşteptăm cu drag!

Lasă-ne un comentariu