Menu

Coș Gourmet de la Treats.ro- concurs, frate!

10723585_10204487588525368_822788107_nRâdem, glumim, dar mai e nițel și vin sărbătorile. Și de obicei ale companiilor vin mai devreme decât ale noastre iar coșurile de Crăciun sunt printre cele mai dăruite lucruri.

Așa că prietenii mei Ruxanda și Dan, pe care îi știu de ani de zile, s-au gândit să ofere cadou un coș gourmet de la Treats.ro.

În primă instanță, ei mi-au creat un coș în care au pus o sticlă de vin rose (l’amour!), o cutie cu ciocolată caldă de la Whittard (cu ardei iute), o turtă dulce frumoasă și gustoasă, un pachet de biscuiți sablés și o cană de sezon.

Deși ei mi l-au dăruit mie inițial, m-am gândit că ar fi frumos dacă l-aș face cadou cuiva. Nu am ales o persoană anume dar o voi face după aproximativ trei săptămâni de la postarea acestui articol (adică pe 13 noiembrie).

Până atunci, aveți timp să:

1. Intrați pe site la Treats.ro să alegeți un coș, să postați un comentariu aici cu link către el.
2. Dați share paginii tu.ro pe Facebook și share la acest articol (de pe pagina de Facebook a Kissthecook.ro).

După 3 săptămâni, mai precis pe 13 noiembrie 2014, cu ajutorul random.org, vom alege un câștigător.

Îi vom trimite un mail prin care îl vom anunța că a câștigat (voi scrie și pe blog, binențeles) și sperăm că vom primi o adresă fizică de la el pentru a-i livra coșul de la Treats.ro.

Atenție! Nu postați adresa voastră de email în comentariu dar lăsați una corectă în câmpul dedicat ei.

Acestea fiind scrise, vă las cu imaginile de mai jos și cu frunzărirea site-ului Ruxandrei și al lui Dan.

Notă: Tu.ro (primul site al Ruxandrei și a lui Dan) au și multe altfel de produse (tricouri urâte pentru oameni frumoși (și deștepți aș zice eu), gadgeturi utile și inutile, drăcovenii de impresionat fetele și băieții din viața voastră.). Poate vă surâde ceva de pe acolo. Ambele site-uri menționate în articol sunt ale lor.

17 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.