Menu

Adina Magda, călătoarea din munți și iubitoarea naturii și ale darurilor ei

Dacă tot v-am scris ieri despre rețeta de ciuperci, despre umblat prin pădure și despre cules, azi vă voi vorbi despre Adina Magda.

Adina Magda este creatoarea, scriitoarea și călătoarea din spatele blogului Cat’s Kitchen. Și are și pisici. De ce este ea atât de specială pentru mine și în general pentru blogosfera românească de rețete culinare?

Pentru că, deși extrem de modestă, Adina promovează bucătăria regională, cu ingrediente locale culese din natură sau crescute de ea. Pe blogul ei veți găsi multe rețete cu ciuperci culese din zona în care trăiește, leurdă, untișor și alte verdețuri din pădure sau grădină, rețete de mezeluri făcute în casă (și credeți-mă când vă zic că sunt delicioase, că am avut ocazia să le și gust), diverse preparate din carne de vânat, rețete de conserve (roșii uscate în ulei de măsline, ciupeci murate), siropuri din muguri de brad și altele.

Dincolo de rețetele culinare, Adina povestește despre pe unde mai umblă, ce găsește și la ce ajută anumite ingrediente.

Iar pentru conserve crează tot felul de ambalaje rustice. Pe care le și prezintă cititorilor împreună cu modul de pregătire. Nu vă spun mai multe, mai bine intrați la ea și delectați-vă. Eu știu că o fac.

Adina, îți mulțumesc că ai acceptat să participi la proiectul meu.

2 Comments

  • magda adina
    4 aprilie 2017 at 12:30

    Pfuaiii, acum chiar ca nu mai stiu ce sa spun, sincer!! Este o foarte mare surpriza ptr mine aceasta postare.Iti multumesc din suflet ptr toate cuvintele minunate, imaginile superbe surprinse si nu in ultimul rand ptr invitatia de a putea participa la un proiect mai mult decat minunat! <3
    Te imbratisez cu drag si va mai astept pe aici ori de cate ori treceti prin zona.

  • Maya
    5 aprilie 2017 at 1:40

    Daaa, Adina ne încînta pupilele cu locuri ca-n basme în imagini superbe, ne încînta papilele cu retete delicioase – salivez mereu la colectia ei de bureti, ciuperci and co. O fata finuta si draguta, dar e normal, asa-s toate iubitoarele de pisici :)))))
    <3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.