Menu

The Foodie Family

Unul dintre blogurile pe care le urmăresc constant este cel al familiei Foodie. Și se întâmplă acest lucru pentru că au tot timpul articole interesante și haioase. Există acolo recenzii la restaurante celebre (din top 50, the best of the best, cu sau fără stele Michelin) scrise cu haz și gust de îți vine să faci rezervarea, să iei avionul/trenul/uber-ul și să ajungi repejor în acel loc.

Foodie Family este alcătuită din 2 adulți frumoși, fit și mai ales îndrăgostiți și de doi băieți care le calcă pe urme (fac sport, gătesc, călătoresc). Dacă aș fi să descriu întâlnirile cu mama familiei, Monica, aș zice înainte de toate că este una dintre cele mai organizate persoane pe care mi-a fost dat să o întâlnesc. Sesiunile foto cu ea sunt scurte și intense, iar cea pentru acest articol nu a fost o excepție. Modelele s-au prezentat aproape gata echipate, cum altfel decât în echipament sportiv și-au avut cu ele obiectele cele mai dragi sau care le reprezintă cel mai bine. Ne-am distrat de minune și-am făcut rost și de-o formație vocal instrumentală numită Dă Foodies. S-a cântat la făcăleț, rachetă de tenis și furculițe, am avut și-un moment poetico-romantic pe bicicletă.

Apoi Mr. and Mrs. Foodie au vrut un portret de familie cu buchet de paste. S-a făcut.

Așa, revenind la ce fac ei online. Au acest cont de instagram care este preferatul meu și number one dân România. Intrați și minunați-vă la imaginile cu ingrediente, mâncare colorată și delicioasă și imagini din călătorii (foodie). Au și acest site mișto despre care am scris mai sus în care găsiți în afară de rețete, recenzii de restaurante, piețe și diverse locuri, articole despre trenduri culinare, idei de cadouri pentru pasionați de gastronomie, liste și colecții de ingrediente și sărbători mai mult sau mai puțin „dubioase”.

Dragă Monica, mă bucur că ne cunoaștem, din cauza ta suntem mai bogați cu informații și frumuseți și ne dorim să ajungem în diverse locuri. Și nu numai.

Am scris prea puțin pentru câtă admirație am pentru tine 😉

No Comments

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.