Menu

Diva în bucătărie- Cristina cea cu vino-ncoa

Cristina- Diva mari-67 prel micDe site-ul Divei în bucătărie cred că am auzit prima dată de la şeful meu acum vreo doi (sau trei?) ani. Mă întrebase de o reţetă şi apoi mi-a zis să mă uit şi pe D.B. când am timp.

La un moment dat am şi cunoscut-o personal. Nu mai ştiu exact cu ce ocazie. Mi s-a părut că este foarte timidă. Foarte „la locul ei”. Apoi ne-am revăzut pe la Barbizon, cu ocazia unui workshop de fotografie. Şi tot aşa, liniştită şi-n „banca ei” a fost.

Ea despre ea spune aşa: „DIVĂ IN BUCATĂRIE… Si tu poti fi aceea!
Nu trebuie să faci lucruri laborioase după o zi agitată la serviciu şi nici să îţi răpeşti week-endul gătind prea mult. E minunat să ai timp pentru tine şi familie, pentru prieteni. Sper că reţetele pe care le vei găsi în acest site te vor ajuta să găteşti cu plăcere, experimentând reţete noi sau reţete pe care le poţi adopta stilului tau.”

Ce cred eu despre ea? Cred că este o doamnă. O doamnă delicată şi cu foarte mult bun simţ. O primăvară fină şi parfumată venită tip-til după o iarnă urâtă.

Îi plac călătoriile, cărţile, căpşunele iar fiul său, Harry, este veriga puternică din viaţa ei. Cel care o scoate din timiditate şi o face să râdă. Drept să spun, şi eu am râs mult la şedinţa foto. Harry lua când o mină impunătoare, când afişa un zâmbet cu toţi dinţii, când ţopăia prin studio când Cristina devenea mai serioasă.

Despre site şi fotografii? Eu cred că este unul bogat în reţete şi gânduri, imaginile le-aş recunoaşte dintr-o mie, Cristina păstrând simplitatea şi în modul ei de lucru. Iar mie nu-mi plac treburile complicate (decât dacă vreau să demonstrez neapărat ceva).

Mai departe, vă las cu imaginile.

6 Comments

  • Cristina
    4 iunie 2013 at 17:42

    Catalina iti multumesc din suflet pentru sesiunea de poze si cuvintele frumoase!
    Sunt incantata pentru ca acest proiect ne-a facut sa ne cunoastem mai bine si sincer mi-a facut mare placere compania ta si sa pozez pentru proiectul tau! <3

  • Cătălina
    4 iunie 2013 at 17:46

    Multumesc mult Cristina pentru sedinta foto si sper sa ne revedem curand 🙂

  • Dana
    4 iunie 2013 at 18:57

    Si noua ne place de Cristina, e atat de fina si foarte draguta!
    Si de Catalina ne place, are atatea cuvinte frumoase despre oameni …iar pozele ei sunt minunate.

  • FLORY
    4 iunie 2013 at 19:46

    Eu am cunoscut-o pe Cristina doar on-line din pacate,sper ca intr-o zi sa o cunosc si personal.Iubesc site-ul ei si il urmaresc cu mare placere.Cuvintele tale frumoase mi-au confirmat inchipuirile mele in ceea ce o priveste,delicata si timida,dar cu o personalitate puternica.Mi-as dori enorm sa va cunosc pe-amandoua! 😀

  • Inna
    4 iunie 2013 at 21:11

    Foarte frumos articol si foarte apropiat de realitate! Doar la partea cu timiditatea nu sunt de acord.
    Eu cred ca este de fapt bun simt, asa cum zici si tu la un moment dat in articolul despre ea.
    Cat despre site-ul DIVA IN BUCATARIE, numai cuvinte de lauda pentru ca m-a invatat sa gatesc bucate deliciase.
    Te felicit pentru fotografii, sunt minunate!

  • […] Aici puteti sa cititi cum ma vede Catalina! […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.